Iedere zondag houden we een bijeenkomst waarbij iedereen welkom is en je vrijblijvend kennis kunt maken met MEER dan BeverWAARD. Of je nu wel gewend bent om naar de kerk te gaan of niet, de bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen. Er is oppas voor kinderen van 0-4 en een kidsclub voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Om de week hebben de tieners een eigen programma tijdens de preek. Tijdens de samenkomst is er een moment waarop de kinderen en tieners naar hun eigen ruimte kunnen gaan.  De bijeenkomsten duren ongeveer anderhalf uur en bestaan uit de volgende onderdelen:

– Zingen om God zo te eren en aanbidden – Samen de Bijbel lezen – een toespraak waarin de woorden uit de Bijbel uitgelegd worden en je praktische tips mee krijgt – danken en bidden voor elkaar, de wijk en de wereld.

Na iedere bijeenkomst is er een (gratis) maaltijd. Verschillende mensen nemen eten mee voor zichzelf en anderen. Geen probleem als je zelf niets mee kunt nemen, schuif lekker aan! De mensen die je bij de ingang welkom heten zijn er ook om je wegwijs te maken. Als je vragen hebt, stap gerust op ze af!

Eliane beschrijft hier een gemiddelde zondag in MeerdanBeverWaard: Klik hier.